Öppna onlinelagring med hjälp av en FTP-klient

Du kan komma åt ditt Online Storage-konto från en fjärrplats med en FTP-klient. Några vanliga FTP-klienter är:

När du har laddat ned den FTP-klient du vill använda kan du ansluta till Online Storage och hantera dina filer och mappar. Du behöver följande information:

FTP-
användarnamn Användarnamnet eller e-postadressen som är kopplad till ditt Online Storage-konto.
FTP-lösenord
Lösenordet för ditt Online Storage-konto.
webbplats-URL
http://www.onlinefilefolder.com
FTP-webbadress
ftp://www.onlinefilefolder.com

För att ansluta till Online Storage

1. Öppna FTP-klienten.
  2. I menyfältet högst upp skriver du www.onlinefilefolder.com.
  3. Ange ditt användarnamn och lösenord för Online Storage.
  4. Klicka på Enter .

När du är ansluten till din Online Storage visas mappstrukturen i en fönsterruta.

OBS! Online Storage har stöd för aktivt och passivt läge för FTP. Utökat passivt läge stöds inte.