Visa kontrollpanel för mitt Linux-värdtjänstkonto

Så här loggar du in på GoDaddy och kommer till kontrollpanelen för Linux-värdtjänstkontot.

Obs! Försöker du skaffa WordPress? Se Logga in på WordPress. Eller om du letade efter cPanel Admin kan du läsa Gå till cPanel i mina Linux-värdtjänster.

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    välj hantera
  3. Nu är du i kontrollpanelen en för ditt Linux-värdtjänstkonto.
    kontrollpanel för mitt Linux-värdtjänstkonto