Omdirigera min webbplats till HTTPS i Windows-värdtjänster

Om du har ett säkert certifikat (SSL) på din webbplats kan du automatiskt omdirigera besökare till den skyddade (HTTPS) versionen av din webbplats för att se till att deras information skyddas. Du måste använda Plesk File Manager för att lägga till lite kod till web.config-filen i ditt Windows-värdtjänstkonto.

Varning: Kodproverna vi tillhandahåller nedan utgör inte en komplett web.config- fil. Ersätt inte din befintliga web.config- fil med den kod vi tillhandahåller. Innan du ändrar din web.config- fil rekommenderar vi att du skapar en säkerhetskopia.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Välj Värdtjänster och välj Hantera bredvid det Windows-värdtjänstkonto du vill använda.
  3. Gå till kontots kontrollpanel och välj Plesk Admin.
  4. På sidan Plesk Webbplatser och domäner väljer du Filhanterare för den domän du vill använda.

OBS! Om du inte ser några ikoner att markera väljer du Visa mer mitt på sidan och sedan Filhanterare .

5. I listan Filhanterare väljer du web.config. Filen web.config öppnas i en kodredigerare.
  6. Efter öppningensystem.webServer tagg och före stängningensystem.webServer tagg, lägg till nästa kodavsnitt. Var försiktig så att du inte tar bort någon av den befintliga koden.

skriv om > regler > rule name = "HTTP to HTTPS redirect" stopProcessing = "true"> match url = "(. *)" / > villkor > lägg till input = "{HTTPS} "mönster =" av "ignoreCase =" true "/ > / villkor > action type = "Redirect" redirectType = "Permanent" url = "https://{HTTP_HOST}/{R:1} "/ > / regel > / regler > / skriv om >
  7. Längst ner i kodredigeraren väljer du OK .