Om eCheck-inställningar för WooCommerce Intuit-betalningar

Steg 4 i insticksprogrammet Konfigurera intuitiva betalningar för WooCommerce- serien.

Lär dig mer om de eCheck-inställningar som kan konfigureras för din butik. Betalningsmetoden eCheck kan aktiveras genom att gå till WooCommerce > Inställningar > Betalningar > Intuit-betalningar eCheck .

Obligatoriskt: WooCommerce Intuit-betalningar är ett förstklassigt WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress E-handelshotell eller som ett fristående köp.

Aktivera / inaktivera

Tillåt kunder att använda kreditkortsmetoden i kassan.

Titel

Betalningsmetodstitel som kunden ser under kassan. Titeln visas också på sidan Ordermottagning.

Beskrivning

Texten som visas under gateway-titeln under kassan. Begränsad HTML är tillåten.

Tokenisering

Aktivera så att kunder kan spara sina betalningsmetoder för framtida betalningar. Detta krävs för prenumerationer eller förbeställningar. Kunder kan hantera sina sparade betalningsmetoder på sidan Mitt konto i WooCommerce.

Tokenisering måste vara aktiverat i ditt Intuit-konto. Det kan tillkomma en Intuit-serviceavgift för att aktivera detta.

När detta är aktiverat sparas inte sparad betalningsinformation på webbplatsens server. Det tokeniseras och lagras på Intuits servrar. Detta minskar webbplatsens PCI-belastning.

Felsökningsläge

Aktivera när det finns problem med att hantera transaktioner. Som bästa praxis aktiverar du inte den här inställningen om det inte finns några problem med insticksprogrammet.

1. Välj Visa på kassasidan för att logga API-begäranden direkt på kassasidan.
  2. Välj Spara i logg för att spara loggarna i WooCommerce > Status > Loggar.
  3. Välj Båda för att spara loggarna på både kassasidan och WooCommerce-loggarna.

Miljö

Det finns två miljöer att välja mellan: Sandlåda och Produktion . Varje miljö kräver en separat uppsättning nycklar.
  • Välj vilken gateway-miljö som ska användas för transaktioner.
  • Välj Sandbox för att använda testmiljön. Detta aktiverar testläget och låter dig testa transaktioner i kassan. Den här miljön kräver sandlådanycklar.
  • Välj Produktion för att använda produktionsmiljön med din livewebbplats. Hitta produktionsnycklarna genom att följa Create an Intuit App .

Om du använder Sandbox- miljön kommer ditt Intuit Developer-konto, skapat i Create an Intuit App , automatiskt med ett sandbox-konto för testning.

Hitta sandlådans nycklar i din Intuit-app med de här stegen:

1. Logga in på webbplatsen för Intuit Developer .
  2. Gå till Kontrollpanelen och välj appen för din butik.
  3. Navigera till Utveckling > Nycklar och OAuth . Ditt sandlåda-klient-ID och klienthemlighet finns i Keys-modulen.

OBS! Sandbox- och produktionsnycklarna är olika för klient-ID och klienthemlighet. Se till att använda produktionsnycklar i produktionsmiljön och sandlådanycklar i Sandbox- miljön.

Dela anslutningsinställningar

Aktivera när du använder både kreditkort och eCheck-portar. Detta delar autentiseringsuppgifter mellan gateways för att förhindra att du behöver ange autentiseringsuppgifterna två gånger. Om du aktiverar den här inställningen från sidan Inställningar för eCheck måste du ange autentiseringsuppgifterna i kreditkortsinställningarna .

Klient-ID

Klient-ID för Intuit Developer-app som genereras när Intuit-appen skapas.

Kundhemlighet

Den hemliga nyckeln till Intuit Developer-appens klient genereras när Intuit-appen skapas.

Betalningskonto

Klicka på Anslut till QuickBooks när klient-ID, klienthemlighet och omdirigerings-URI har angetts och sparats. När du väl har anslutit den ersätts knappen med Koppla från QuickBooks för att ansluta igen och koppla från QuickBooks.

Relaterade steg

Mer info