Nätverkslösningar: Ändra dina MX-poster

Om din domän är registrerad hos Network Solutions måste du uppdatera dina MX-poster där.

1. Logga in på ditt Network Solutions-konto .
  2. Klicka på Hantera konto .
  3. Klicka på Mina domännamn .
  4. Klicka på Redigera avancerade DNS-poster .
  5. Bläddra till Mailservrar (MX-poster) .
  6. Klicka på Redigera MX-poster .
  7. Ange information från ditt Workspace-konto.
  8. Klicka på Fortsätt

Du kan kontakta Network Solutions kundsupport på 1 (888) 642-0209 om du behöver ytterligare hjälp.

Nästa steg

• Det kan ta upp till 48 timmar innan ändringar i MX-poster börjar gälla. Ge det tid och försök sedan skicka ett e-postmeddelande till dig själv för att kontrollera att din fix fungerar.