Min Workspace Email flyttar till Microsoft 365

Workspace Email flyttar till Microsoft 365! Vi förstår att förändringen kan vara svår, men i det här fallet finns det mycket att glädja sig åt. Du behöver inte göra något, bara luta dig tillbaka medan vi konfigurerar ditt nya e-postmeddelande. Och med Microsoft 365 får du förbättrad funktionalitet så att du alltid är ansluten.

Under den här övergången är vi här för att hjälpa till med eventuella frågor och se till att din e-posttjänst fortsätter fungera smidigt.

Om du vill ha mer information när du är på språng väljer du en fråga för att se svaret:

Lär dig mer om din nya Microsoft 365-plan:

Läs upp hur du hanterar din nya e-post:

Det görs inga faktureringsändringar. Det här är vad du kan hitta till nytta:

Varför flyttas jag från Workspace Email till Microsoft 365?

Vi drar tillbaka Workspace Email och flyttar ditt e-postmeddelande till en ny plattform.

Vad behöver jag göra?

Du behöver inte göra något eftersom vi hanterar övergången åt dig. För att se uppdateringar, kolla in E-post och Office- .

Vad händer om jag inte vill flytta till Microsoft 365?

Vi vet att ändringar kan vara svåra, men Microsoft 365-e-post erbjuder mycket av samma funktioner som du har för närvarande, plus mer. Vi rekommenderar att du provar. Om du inte vill flytta till Microsoft 365 kan du avbryta Workspace Email när som helst. Kom ihåg att dina Workspace Email-krediter tas bort 14 dagar efter övergångsdatumet.

Vad händer med Workspace Email? (Försvinner Workspace Email?)

Workspace Email släpper inte längre nya funktioner. För att ge dig den bästa e-postupplevelsen har vi börjat flytta kunder till en ny plattform med de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

Tillbaka till början

Kommer alla mina Workspace Email-konton att flyttas till Microsoft 365?

Ja, vi flyttar alla dina Workspace Email-konton till Microsoft 365 samtidigt.

Vem kan komma åt min e-post?

Ingen får åtkomst till ditt e-postmeddelande som en del av övergången, och endast de med dina autentiseringsuppgifter kan komma åt ditt e-postkonto. Microsoft och GoDaddy har skyddsåtgärder för att förhindra obehörig åtkomst till brevlådans innehåll.

Som kontoägare kan du kontrollera vem som har administratörsbehörighet för din organisation. Administratörer kan hantera användare och se innehåll i brevlådan. Vi rekommenderar att du endast ger admin åtkomst till användare som behöver det och att endast låta specifika medlemmar hantera distributionsgrupper och delade brevlådor . Användare kan välja att dela e-postmappar med andra adresser och återkalla åtkomst när som helst. Det är en bra metod att aktivera multifaktorautentisering (MFA) för förbättrad säkerhet, särskilt för administratörskonton.

Finns det utrymmesbegränsningar i Microsoft 365?

Din nya Microsoft 365-e-post har en lagringsgräns som matchar det du använder för närvarande. Om du vill ha mer lagringsutrymme kan du läsa de tillgängliga planerna på instrumentpanelen .

Kommer supporten jag får från GoDaddy att ändras?

Du kommer att fortsätta att få experthjälp från vår prisbelönta GoDaddy Guides Vi är här för dig, dygnet runt. Besök instrumentpanelen för hjälp.

Tillbaka till början

Vad händer med alla mina e-postmeddelanden?

Vi överför dina e-postmeddelanden och mappar från Workspace Email-servern till Microsoft 365. Fortsätt använda din e-post på vanligt sätt. Om du för närvarande använder en e-postklient som Gmail eller Outlook förblir dina inställningar desamma. Kontrollera statusen för din övergång på instrumentpanelen .

Kommer min inloggnings- eller e-postadress att ändras?

Din e-postadress förblir densamma och du kan fortsätta att komma åt den med din vanliga inloggning för webbmail eller email.yourdomain (som email.coolexample.com ). Efter övergångsdatumet ser du din nya webbmejl, Outlook på webben . Du har många av samma funktioner som Workspace Webmail, och mycket mer.

Om ditt e-postlösenord har sparats i webbläsarinställningarna kanske ditt lösenord inte visas på inloggningssidan för Microsoft 365. Du kan återställa ditt lösenord från antingen inloggningssidan eller E-post och Office-kontrollpanelen .

Kommer mitt e-postkontos visningsnamn att ändras?

Ja, ditt visningsnamn ändras under den här processen. När övergången är klar kan du uppdatera ditt visningsnamn .

Måste jag ändra något på min mobila enhet eller e-postklient?

Du behöver inte göra några ändringar. Alla dina inställningar förblir desamma. Du kan emellertid behöva stänga och öppna skrivbordets e-postprogram igen när övergången är klar.

Tillbaka till början

Kommer alla mina webbmejlfunktioner att vara tillgängliga i Microsoft 365?

Du får de flesta av de funktioner du är van vid med Workspace Email. Emellertid flyttas inte e-postsignaturer , e-postmallar , catch-all-adresser , inkorgsregler och listor över block / allow .

Innan du kan vidarebefordra Microsoft 365-e-post till en extern e-postadress måste du redigera din policy för utgående skräppostfilter .

För att lära dig mer om vanliga funktioner, se jämförelserna mellan Workspace Email och Microsoft 365 .

Måste jag uppdatera några DNS-poster?

Du behöver inte uppdatera några DNS-poster som en del av denna övergång. När du har fått ett meddelande om att ditt e-postmeddelande flyttar till Microsoft 365 är det viktigt att hålla dina MX-poster pekande mot dina Workspace Email. Om dina MX-poster uppdateras innan din övergång är klar får du inte längre e-post.

Oavsett om din DNS lagras hos GoDaddy eller någon annan leverantör behöver du inte uppdatera några DNS-poster som en del av denna övergång, och alla dina DNS-poster och e-postinställningar förblir desamma under den här processen. När din e-post har övergått till Microsoft 365 uppdaterar vi automatiskt dina DNS-poster åt dig. Om du vill låsa upp fler funktioner uppdaterar du dina klientinställningar till Exchange .

Vad händer med mina Workspace Email-konton efter övergången

Efter övergångsdatumet levereras alla nya meddelanden till Microsoft 365. Du kan fortfarande komma åt Workspace Webbmejl upp till 14 dagar efter flytten, då Workspace Email tas bort från ditt konto.

Varför finns Microsoft 365 nu i mitt GoDaddy-konto?

Du kanske märker att dina nya Microsoft 365-konton redan har dykt upp i ditt GoDaddy-konto. Detta är en del av övergångsprocessen och du behöver inte göra något.

Vad händer med mina Workspace Email-krediter?

Dina Workspace Email-krediter får en exakt överföring av varaktighet och pris. Om du till exempel har Workspace Email-krediter som är bra de närmaste 14 månaderna får du automatiskt Microsoft 365-krediter som också är bra de kommande 14 månaderna.

Om du använder gratis e-postkrediter flyttas de till Microsoft 365 som gratisperioder på 2 månader. Vi meddelar dig innan din kostnadsfria provperiod går ut, och efter de två månaderna förnyas provperioden inte automatiskt och du debiteras inte. Om du vill konvertera till en betald plan väljer du Konvertera till betald plan i din E-post och Office-kontrollpanel . Om du misslyckas med att förnya av misstag har du 30 dagar på dig att köpa ett konto och återställa användaren .

Tillbaka till början

Vad händer med mina oanvända Workspace Email-krediter?

Som en del av den här övergången får du samma antal Microsoft 365-krediter som du har Workspace Email-krediter, vare sig de används eller inte.

Vad händer med ytterligare SMTP-reläer som jag har köpt?

Med Microsoft 365 behöver du inte längre betala för ytterligare SMTP-reläer eftersom det erbjuder en kraftigt utökad sändningsgräns.

Finns det en kostnadsskillnad?

Nej, din prissättning förblir densamma under hela din nuvarande förnyelseperiod. För att jämföra dina priser, se våra e-postplaner .

Kommer mitt förnyelsedatum att ändras?

Nej, ditt förnyelsedatum förblir detsamma.

Tillbaka till början