Microsoft Surface: Konfigurera e-post

Microsoft® Surface™™ är som gjort för att användas tillsammans med ett Office 365-konto från GoDaddy. Det är hur lätt som helst att konfigurera på din surfplatta.

Följ dessa steg för att sätta upp din e-post på din Microsoft-enhet på nolltid.

Konfigurera Office 365 E-post på din Microsoft Surface

1. Start-skärmen, klicka på Mail (ikonen som ser ut som ett kuvert).
  2. Svep fingret från den högra kanten på skärmen till den vänstra och klicka sedan på Inställningar.

OBSERVERA: Om du använder en mus, peka på det övre högra hörnet av skärmen, för muspekaren nedåt och klicka på Inställningar..

3. Klicka på Konton.
  4. Klicka på Lägg till ett konto och klicka sedan på Outlook Exchange.
  5. Klicka på Visa fler detaljer och mata in följande uppgifter:
    • E-postadress — ange din fullständiga e-postadress.
    • Serveradress — outlook.office365.com
    • ‌‌Användarnamn — skriv din fullständiga e-postadress.
    • ‌‌Lösenord — ange ditt lösenord.
  6. Klicka på Anslut.

OBSERVERA: Om det blå meddelandet "Gör min dator säkrare" visas, klicka på Följ dessa policies.

Enkelt, eller hur? En sak till: tryck till på E-post på din enhet (ikonen som liknar ett kuvert). Dubbelkolla att du kan skicka meddelanden genom att skriva ett e-postmeddelande och skicka det till dig själv.