Microsoft Edge: Rensa din cache

Om du har problem med att visa din webbplats kan du försöka att rensa cacheminnet och sedan gå tillbaka till webbplatsen.

1. VäljIkon med tre horisontella prickar Menyn Inställningar och mer.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Sekretess och tjänster i det vänstra navigeringsfältet.
  4. I området Rensa webbläsardata väljer du Välj vad du vill rensa .

OBS! Om du väljer cookies och webbplatsdata kan du även lösa vissa problem, men när du tar bort dina cookies kommer alla lösenord som du sparar i din webbläsare att tas bort.

5. Markera endast Cachade bilder och filer .
  6. Välj Rensa nu .
    Välj endast cachade bilder och filer

Relaterat steg

• Försök att se din webbplats igen.