GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Mer information om orsaker till uteslutning: Markerad som skräppost

GoDaddy Email Marketing har återkopplingsloopar med flera internetleverantörer (ISP:er) för att dessa ska avisera oss varje gång en mottagare klickar på knappen Skräppost för dina e-postmeddelanden. Mottagaren utesluts omedelbart från dina aktiva prenumeranter när de klickar på denna knapp.

Varje gång en mottagare klickar på den här knappen registreras detta av både internetleverantören och GoDaddy Email Marketing. Detta påverkar din leverans negativt och även vår förmåga att tillhandahålla en helt perfekt leveransprocess för våra avsändare. Det är därför som vi tar detta på största allvar.

Om du får för många klagomål riskerar du att tjänsten avbryts eller att ditt konto spärras. ”För många” definieras enligt branschens bästa praxis och innebär 1 klagomål om skräppost för varje 1 000 utskickade e-postmeddelanden. Vi är medvetna om att olika typer av e-postmeddelanden ger olika reaktioner, men detta är en bra tumregel att ha i åtanke.