Hantera e-postabonnemang och -adresser

Du kan hantera dina e-postplaner och adresser med hjälp av Workspace Control Center.

1. Logga in på Workspace Control Center . Ange ditt användarnamn, lösenord för GoDaddy och klicka på Logga in (din Workspace Email-adress och ditt lösenord fungerar inte här).
  2. Klicka på Visa e-post .
  3. Gå till menyn Verktyg och välj Visa alla e-postplaner .

OBS! Om du vill byta namn på en e-postplan klickar du på Planer i menyn Visa efter till höger, klickar på Alla planer och klickar sedan på namnet på e-postplanen du vill byta namn på. Klicka på Byt namn högst upp i listan E-postadress för den valda planen. I planen fältet Namn anger du ett nytt namn för den valda e-planen.

4. Utöka e-postplanen som innehåller de adresser du vill hantera.
  5. Använd kryssrutorna för att välja de adresser du vill hantera.
  6. Valfritt: Klicka på Lägg till konto bredvid plannamnet för att lägga till en ny e-postadress i e-postplanen.
  7. För muspekaren över en e-postadress för att komma till alternativmenyn, där du kan:
    • Ändra lösenord
    • Byt konto
    • Ta bort adressen
    • Gå till E-postkonfigurationscentret
    • Redigera e-postadressinställningarna
  8. Klicka på Ok eller Spara för att bekräfta dina ändringar.