Lös in mina GoDaddy Pro-belöningspoäng för butikskredit

Som medlem i GoDaddy Pro kan du lösa ut dem för GoDaddy butikskredit om du har tjänat Rewards-poäng. Du får 0,01 USD för varje poäng du tjänat - så 500 poäng = 5,00 USD, 2500 poäng = 25,00 USD och så vidare.

1. Gå till din GoDaddy- produktsida .
  2. Välj GoDaddy Pro .
  3. Välj Förmåner till vänster på sidan.
    välj förmånesikon
  4. I Lösa in i avsnittet Poängöversikt .

Nästa steg

Mer information

• När du har nått 2 500 poäng under ett kalenderår har du fått statusen GoDaddy Pro Plus och du kan tjäna dubbla poäng för alla ytterligare kvalificerade köp.