Logga in på Webbmejl

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Workspace Email-konto.

Om du loggade in på Webbmejl för att lägga till din e-postadress för återhämtning kan du hoppa till steg 5.

Webbmejl är ett snabbt sätt att komma åt din e-post från alla webbläsare. Det är även ett smidigt sätt att bekräfta att din e-postadress och ditt lösenord fungerar som de ska.

1. Gå till Webbmejl-konto. (Vi rekommenderar att du anger denna inloggningssida som ett bokmärke.)
  2. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Workspace Email. (Ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här.)
    Klicka på Logga in
  3. Klicka på Logga in för att öppna Webbmejl och visa din e-postinkorg.

Nu när du har åtkomst till Webbmejl ska vi få din e-post på din stationära dator, mobil eller både och.