|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Logga in på mitt kontrollcenter för arbetsytor

Som administratör kan du konfigurera och hantera Workspace Email-konton åt alla i din organisation.

För att komma åt ditt eget (ej admin) e-postkonto följer du stegen för att logga in på Webbmejl.

  1. Gå till kontrollcenter för arbetsytor.
  2. Ange ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord och väljLogga in.
    Klicka på Logga in

Relaterade steg

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.