Logga in på mitt e-postkonto

Den här artikeln gäller bara för Workspace Email. Klicka här för anvisningar för Office 365.

Följ stegen nedan för att logga in på ditt Workspace Email-konto.

1. Gå till ditt Workspace Webbmejl-konto.
  2. OBS! Du kan även navigera till email.yourdomain.tld för att komma åt ditt Workspace-webbmejlkonto (t.ex. email.coolexample.com)

Tips! Spara inloggningssidan till din e-post som ett bokmärke för att göra den enklare att hitta.

3. Ange din e-postadress och ditt lösenord.
  4. Klicka på Logga in.
    Klicka på Logga in.