Logga in på mina marknadsföringstjänster

Med Marketing Services kan GoDaddy hjälpa dig att hantera och driva din digitala marknadsföring, vilket sparar tid för företagare som du. Marknadsföringstjänster fungerar för alla, oavsett om du har en Website Builder-webbplats , en Hanterad WordPress-webbplats , ett Digital Marketing Suite-konto eller ens har en webbplats som inte hanteras av GoDaddy.

Marknadsföringstjänster i Website Builder

1. Öppna ditt GoDaddy produktsida .
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen går du till Marknadsföring och väljer Social för inlägg eller Digitala annonser för annonser.

Marknadsföringstjänster i programsviten för digital marknadsföring

1. Öppna ditt GoDaddy produktsida .
  2. Bläddra till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid ditt konto.
  3. På kontrollpanelen väljer du Social för inlägg eller Digitala annonser för annonser.

Marknadsföringstjänster i Hanterade WordPress-bloggar och andra webbplatser som inte hanteras av GoDaddy

1. Öppna ditt GoDaddy produktsida .
  2. Bläddra till Onlinemarknadsföring och välj Hantera eller Konfigurera bredvid ditt Standardkonto för Marknadsföringstjänster.
  3. Välj Social för inlägg eller Digitala annonser för annonser.