Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Logga in på min Gen 4-server med Plesk

Du kan logga in direkt på Plesk med användarnamnet och lösenordet för din Generation 4 VPS eller dedikerade server. Detta är ett säkert sätt att ge andra åtkomst till servern utan att ge dem ditt GoDaddy-lösenord. Du behöver inte ha administratörsåtkomst aktiverad för att logga in på det här sättet.

1. Öppna en webbläsare med den här URL:en: https://[din servers IP-adress]:8443.
  2. Ange admin som ditt Användarnamn.
  3. Ange ditt värdkontos Lösenord och klicka sedan på OK.