Logga in på mitt GoDaddy-konto – GoDaddy Hjälp

Gå direkt till inloggningssidan för att logga in på GoDaddy-kontot, eller följ stegen nedan.

inloggningssida

Obs! Om du har problem med att logga in på ditt konto kan du felsöka vanliga problem.

1. Gå till GoDaddy hem.
  2. Välj Logga in (välj personikonen på mobiltelefonerpersonikon) högst upp till höger.
    välj logga in
    • Om du redan är inloggad visas ditt användarnamn i stället för Logga in. Välj ditt användarnamn och sedan Mina produkter för att gå till GoDaddy-kontot.
  3. Under Registrerade användare väljer du Logga in.
    logga in registrerade användare
  4. Ange ditt användarnamn eller kundnummer. Du kan också logga in med ditt Amazon-, Facebook- eller Google-konto.
    • Beroende på när du skapade ditt konto kan ditt användarnamn vara din e-postadress. Om du inte kan logga in efter att du försökt med ditt användarnamn, kundnummer eller din e-postadress kan du prova att hämta ditt användarnamn.
  5. Ange ditt lösenord och välj Logga in.
  6. Om du har ställt in 2SV blir du ombedd att ange en autentiseringskod eller använda säkerhetsnyckeln för att slutföra inloggningen.

När du har loggat in ser du sidan Mina produkter.