Leta reda på dina e-postinställningar med E-postkonfigurering

E-postkonfigurering är en sida med en översikt av dina kontoinställningar och praktiska länkar för att du ska komma igång med webbaserad e-post. Dessa inställningar underlättar konfigureringen av din enhet så att den fungerar med webbaserad e-post.

Inställningarna du behöver för att konfigurera e-post på din pekplatta eller mobilenhet (iPhone®, iPad® Android®) eller din dator (Microsoft Outlook®, Apple Mail, Mozilla Thunderbird®) kan variera beroende på vilken typ av e-postkonto du använder och var du köpte din e-postplan.

Hitta dina inställningar

1. Gå till E-postkonfigurering och logga in med din e-postadress och ditt lösenord. (Alternativt kan du även komma åt E-postkonfigurering från webbaserad e-post. Gå till Verktyg och klicka på E-postkonfigurering.)
  2. Anteckna inkommande och utgående servrar under Inställnignar för e-postserver såväl som vilka portar som ska användas.

OBSERVERA: Om du endast ser en POP3 inkommande-server, har din e-postplan inte stöd för IMAP. Om du vill uppgradera din e-postplan, se

.
  3. Fortsätt med dokumentationen nedan för att konfigurera din e-postklient:

Outlook 2007: Konfigurera Workspace Email

Outlook 2010: Konfigurera Workspace Email

iPhone: Konfigurera Workspace Email

Android: Konfigurera Workspace Email