Konfigurera betalningsmetoder för min Websites + Marketing-onlinebutik

Få betalt för dina digitala och fysiska produkter med säkra onlinetransaktioner som både du och dina kunder kan lita på. Du kan också få betalt genom att lägga till en PayPal-knapp, godkänna betalningar för onlinebokningar eller via alternativ för offlinebetalning.

Godkänn hel- och delbetalningar online via PayPal, Square eller Stripe (inklusive Apple Pay). Square är bara tillgängligt i Australien, Kanada och Storbritannien.

Obs! Stripes Websites + Marketing-integrering har inte stöd för Klarna, Afterpay eller Zip Pay.
  1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen utökar du Butik och väljer Inställningar.
  4. Välj Betalningar .
  • Välj Anslut bredvid den betalningsmetod som du vill lägga till och följ instruktionerna för att logga in på ett befintligt konto eller skapa ett nytt konto. Du kan lägga till en kredit-/bankkortsbetalningsmetod tillsammans med PayPal och offlinebetalningar.
    Obs! Om Apple Pay är anslutet visas knappen bara i listan när du går till din publicerade butik på en enhet där Apple Pay är aktiverat och visar din produktsida som en kund. Apple Pay-knappen visas även på kassasidan.
  • Mer information