Lås upp min domän

Vi låser dina domäner för att de ska vara skyddade. Låsta domäner kan inte överföras till en annan registrator eller ett annat konto. När du ändrar inställningar för en domän, t.ex. uppdaterar namnservrar eller kontaktuppgifter, låses domännamnet upp automatiskt och låses sedan på nytt. Om du vill överföra ditt domännamn måste du dock låsa upp det.

OBS! Om du inte kan gå igenom stegen nedan kan ditt konto vara låst. Det är inte säkert att du kan överföra en domän under en period på 60 dagar efter att du:

• Registrerat eller överfört ett domännamn
• Uppdaterat registrerarkontaktens företag
• Uppdaterat registrerarkontaktens för- eller efternamn och inget företag har uppgetts

Du verkar inte vara inloggad. Om du loggar in ovanför (under Textikon) går det fortare.

1. Gå till sidan Domäninställningar.
  2. Klicka på länken Redigera bredvid Domän-låset under Fler inställningar på sidan Domäninställningar.
  3. Klicka på reglaget så att det visar Av.

OBS! Det kan ta upp till 1 timme innan ändringarna har slutförts.