Lås upp min domän

Vi låser dina domäner för att de ska vara skyddade. Låsta domäner kan inte överföras till en annan registrator eller ett annat konto. När du ändrar inställningar för en domän, t.ex. uppdaterar namnservrar eller kontaktuppgifter, låses domännamnet upp automatiskt och låses sedan på nytt. Om du vill överföra ditt domännamn måste du dock låsa upp det.

Låsa upp din domän

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Bredvid Domäner klickar du på Hantera.
  3. Klicka på bilden nedan som liknar utseendet på ditt konto och följ anvisningarna som visas:
(Är det inte vad som visas?)
  1. Välj det domännamn du vill använda, klicka på Textikon (Inställningar) och välj Domäninställningar.
  2. Klicka på Redigera bredvid Domänlås under Fler inställningar.
  3. Klicka på knappen till Av.
  4. Du kan när som helst låsa domänen igen genom att klicka på knappen Domänlås till På.

Det kan ta upp till 15 minuter innan ändringarna har slutförts.

1. Välj det domännamn du vill använda.
  2. Klicka på Redigera i delen Lås.
  3. Klicka på Av och sedan på Spara.
  4. Du kan när som helst låsa domänen igen genom att klicka på Redigera, klicka på På och slutligen på Spara.

Det kan ta upp till 15 minuter innan ändringarna har slutförts.