Lås ner ett komprometterat GoDaddy-konto

Om ditt GoDaddy-kontos säkerhet äventyras bör du ändra all information i den för att förhindra att andra får åtkomst igen.

Ändra dina lösenord och identifierare

För att se till att ingen annan kan kontakta oss å dina vägnar uppmanar vi dig att ändra informationen vi använder för att bekräfta din identitet.

Ändra dina betalningsmetoder

Ta bort åtkomst för ombud

• Ta bort åtkomst för ombud för alla som du har bjudit in åtkomst till ditt konto.

Ta bort okända API-nycklar

• Gå till developer.godaddy.com och välj API-nycklar för att se en lista över API-nycklar som är kopplade till ditt konto. Om du vill ta bort en okänd API-nyckel väljer du papperskorgsikonen och sedan på Ta bort: Ta bort den här nyckeln . Välj Ta bort för att bekräfta.

Verifiera din domänkontaktinformation

Ändra inloggningsuppgifter för andra produkter

Du bör ändra alla inloggningar för att hindra någon från att komma åt dina produkter:

Logga ut från mitt GoDaddy-konto på distans

Logga ut från ditt GoDaddy-konto om du tror att ditt konto kan ha komprometterats. Detta kommer att logga ut ditt konto från alla enheter och webbläsare.