|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lämna GoDaddy Pro

Om du inte längre vill delta i GoDaddy Pro-programmet kan du välja bort det från Pro-instrumentpanelen. Leaving Pro tar bort åtkomst till både webbplatserna och klienthanteringsverktygen.

  1. Logga in på ditt GoDaddy Pro-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Välj fliken Kunder i menyn till vänster.
  3. Välj fliken Profil i toppmenyn.
  4. Välj Lämna Pro längst ner i avsnittet Företag.
  5. Välj Lämna för att bekräfta.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.