Lägga till produkter för dina kunder

När du har lagt till kunder kan du lägga till produkter i deras kundprofiler.

1. Logga in på ditt Pro-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på kunden som behöver nya produkter.
  3. Om kunden redan har gett dig tillåtelse att köpa produkter klickar du på Börja handla.
    Om du inte har fått kundens tillåtelse klickar du på Lägg till produkter.
  4. Gå igenom produktlistan och lägg till produkterna i kundvagnen.
    Lägga till produkter i kundvagnen från listan

OBS! Du kan anpassa produkternas tidsperiod innan du skickar dem vidare till kunden. Tidsperioden är oftast som standard tre år. Det här exemplet visar en kundvagn med värdtjänster för webbhotell för tre år och en domän.

5. När du har lagt till alla produkter klickar du på Fortsätt.
  6. Välj betalningsmetod på skärmen Hur vill du betala?:
    • Välj Kundens kort för att betala med kundens konto och betalningsmetod. Det här alternativet visas inte om du inte har fått tillåtelse att hantera och köpa produkter från kunden.
    • Välj Mitt kort för att betala med ditt GoDaddy Pro-konto. Produkterna finns på ditt konto.
    • Välj Skicka till kunden via e-post för att skicka kundvagnen till kunden. Kunden slutför köpet och vi meddelar dig när köpet är klart.
  7. Klicka på Fortsätt till Betala nu eller Skicka kundvagn beroende på dina val.
  8. Följ anvisningarna för att slutföra köpet eller vänta tills kunden slutför köpet. När kunden har slutfört köpet visas en bekräftelse i flödet för senaste aktiviteter.

OBS! Om du inte har åtkomst till kundens konto när kunden betalar visar beställningsbekräftelsen även ett meddelande till kunden om att du behöver åtkomst tillsammans med en länk för att ange åtkomstnivå.