Lägga till PayPal som betalningsmetod

Om du har ett PayPal®-konto kan du använda det till att betala för ditt köp. Första gången du betalar med ett PayPal-konto måste du lägga till det i ditt kundkonto.

Vissa rabattkoder är inte kompatibla med PayPal och ger dig inte möjlighet att lägga till PayPal i ditt konto eller behandla beställningar med PayPal.

Så lägger du till ett PayPal-konto

1. När du är redo att betala klickar du på Gå till kassan i kundvagnen.
  2. Markera PayPal, markera att du godkänner köpvillkoren och klicka sedan på Gör din beställning.
  3. Logga in på ditt PayPal-konto.
  4. Välj betalningsmetod för ditt PayPal-konto och klicka på Fortsätt.
  5. Granska beställningsuppgifterna och klicka på Gör din beställning.