Office 365 från GoDaddy Hjälp

Lägga till Office 365-e-postadress till en enhet

Inledning | Steg 1 | Steg 2 | Steg 3 | Steg 4 | Sammanfattning

Nu bör du ha konfigurerat din e-postadress och lagt till din återställningsadress för e-postadress. Nu när du har gjort det kan du konfigurera e-post på din mobil, dator eller båda delar!

E-postappar för mobil

Datorappar för e-post på dator

När du har lagt till din e-postadress till en enhet kan du gå vidare till steg 4. Vi ses där!

Steg 4, nu kan du skicka ditt första mejl!

Mer information

Kan jag fortfarande använda mina gamla version av Outlook eller Office?