Lägga till och hantera kontakter i webbmejl

I Workspace Webmails adressbok kan du spara informationen för dina kontakter, inklusive e-postadresser, adresser och telefonnummer.

Så här lägger du till kontakter i din adressbok

1. Logga in på Workspace Webmail .
  2. Gå till menyn Adressbok och välj Lägg till snabbkontakt .
  3. Ange kontaktens information och klicka sedan på OK .

Så här hanterar du din adressbok

1. Logga in på Workspace Webmail .
  2. Välj Kontakter på menyn Adressbok .
  3. Välj den e-postadress du vill använda och klicka på någon av följande:
    • Redigera - Ändra informationen för din kontakt.
    • Ta bort - Ta bort kontakten från din adressbok.
    • E-post - Skriv ett nytt meddelande till kontaktens e-postadress.

För att importera en lista över kontakter från en CSV-fil, klicka på Importera , klicka på Bläddra , leta upp filen på datorn, klicka på Öppna och klicka sedan på Importera CSV .

Exportera din adressbok genom att klicka på Exportera , klicka på Exportera CSV och sedan spara filen på din dator.