Lägga till en video i mitt webbplatssidhuvud

En video i ditt webbplatssidhuvud kan öka visuellt intresse eller uppmärksamma dina produkter eller tjänster. Standard för mobilanvändare är att se en statisk bild, så att webbplatsen läses in snabbare. Videor i sidhuvudet spelas utan ljud. För att aktivera ljud lägger du till din video i ett avsnitt på din webbplats.

Obs! Det finns teman som inte tillåter video. Om du vill ändra sidhuvudets utseende ska du ändra ditt tema.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Välj sidhuvud (det första avsnittet på din hemsida) och välj sedan pilen bredvid ditt omslagsmedia.
    Skärmdump av pilen bredvid bilden av omslagsmedia.
  5. Välj Video.
  6. Välj Ändra video.
  7. Ladda upp eller välj din egen video eller stockvideo, eller importera en video från en URL. (Endast Vimeo-länkar fungerar till Rubrik-video, men du kan lägga till en YouTube-länk till andra webbplatsavsnitt.)
  8. Välj om kunder som besöker din webbplats på mobila enheter bara ska se miniatyren så att sidan eller videon läses in snabbare.
    Obs! Välj en miniatyrbild i videons inställningar för att förhindra att besökare som använder mobila enheter ser Vimeos standardminiatyrbild med tre vertikala färgblock i webbläsarens rubrik.
  9. Dina ändringar sparas medan du arbetar. Publicera din webbplats för att göra ändringarna synliga för alla andra.