Lägga till en bannerbild

Bannerbilden är den mycket häftiga bilden som visas överst i din e-postkampanj. Välj en bild som definierar vibben i ditt företag eller nyhetsbrevet. Ofta kan du hämta en bild från dina egna arkiv, annars finns det många kostnadsfria resurser där du kan hitta den perfekta bilden.

När du har hittat din bild lägger du upp den i valfritt redigeringsprogram. Ägna en stund åt att beskära, redigera och lägga till text i din bild för att fånga den rätta tonen.

Spara bilden till 590 pixlar bred för den mest effektiva renderingen och laddningen.

Så lägger du till en bannerbild

1. Logga in på ditt konto.
  2. Klicka på Redigera under önskad kampanj (eller Skriv för att påbörja en ny kampanj).
  3. Klicka på Bläddra i sidopanelen för att hitta din bannerbildfil på datorn.
  4. Välj önskad bild och klicka på Ladda upp bild.
  5. När bilden har laddats upp behöver du bara dra bilden från sidopanelen och släppa den i bannerområdet. Sedan är det klart!

Vi gillar bannerbilder särskilt mycket men om din kampanj behöver något lite annorlunda kan vi klara det med! Om du vill hoppa över bannerbilden går det bra! Några tips:

I ditt redigeringsutrymme visas bannerområdet fortfarande med anvisningen Dra en bild i huvudet hit:

Oroa dig inte! Kampanjen kommer inte att se ut så här. Om du vill se din bannerlösa kampanj, bara klickar på Förhandsgranskning i övre högra hörnet av skaparsidan.

Även om du inte har en bannerbild kan du ändå lägga till teman, färger, teckensnitt med mera för att lägga till stil i din kampanj.