GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Lägga till bilagor i kampanjer

GoDaddy Email Marketing stödjer inte vanliga e-postbilagor, men du kan ändå dela filer med dina mottagare.

Varför kan jag inte bifoga filer i mina kampanjer?

Detta beror på att bilagor drastiskt minskar chansen till att dina e-postmeddelanden kommer fram till dina mottagares inkorgar. Massutskick av e-postmeddelanden som innehåller bifogade filer hamnar högst troligen i korgen för skräppost. Det finns många fall där bifogade filer har använts för att sprida skadlig kod. Därför flaggar de flesta internetleverantörer (ISP) och e-postklienter kampanjer med bilagor som skräppost.

Så här skickar du filer till dina prenumeranter utan att använda bilagor

Store your file somewhere online (such as your own website), and generate a public link to that file.

Lagra din fil med ... Gör så här för att generera en länk
OneDrive (Office 365 från GoDaddy)
  1. Logga in på OneDrive
  2. Ladda upp filen
  3. Klicka på Dela
  4. Klicka på Hämta en länk
  5. Klicka på Skapa länk
Lagringsutrymme (Workspace Email) Kopiera en offentlig länk
Google Docs Dela länk till en fil
Dropbox Dela länk

Nästa steg

Sedan infogar du den genererade länken i din kampanj. Du kan länka din fil till: