Lägga till betalningsprocessorer: Kreditkort, Debitering för fakturering eller mobilbehandling

När du har aktiverat ditt Få betalt-bas / Premium-konto måste du lägga till ett betalningsalternativ för att samla in kundbetalningar via mobilbehandling eller faktura. Du kan ställa in ditt konto för att ta emot betalningar online via PayPal eller kreditkort.

OBS! Om du inte har aktiverat ditt betalda konto ännu, se

för instruktioner.

Lägg bara till ditt Stripe- konto för att acceptera betalningar via kreditkort. Följ instruktionerna nedan för att vara på väg att få betalt:

Att acceptera betalningar via PayPal

1. I GoDaddy bokföring klickar du på Hantera och sedan på Fakturainställningar .
  2. I avsnittet Betalningsintegreringar markerar du rutan bredvid Aktivera PayPal-integrering .
  3. Ange din PayPal-e-postadress och klicka sedan på Spara .

Så här accepterar du betalningar via PayPal

Betalningar med PayPal här kan endast accepteras via PayPal-kreditkortsläsaren.

1. I GoDaddy bokföring klickar du på Hantera och sedan på Fakturainställningar .
  2. Markera kryssrutan bredvid Aktivera PayPal här i avsnittet Betalningsintegreringar och klicka sedan på Anslut till PayPal här .
  3. Klicka på Logga in med ditt PayPal-konto , ange dina kontouppgifter och klicka sedan på Logga in .
  4. Klicka på Fortsätt och sedan på Godkänn .
  5. Ladda ner mobilappen PayPal här på din telefon och klicka på OK! Nu går vi vidare .

Att acceptera betalningar via Stripe

Stripbetalningar kan endast accepteras direkt via fakturan.

1. I GoDaddy bokföring klickar du på Hantera och sedan på Fakturainställningar .
  2. I avsnittet Betalningsintegreringar markerar du rutan bredvid Aktivera randintegrering och klickar sedan på Anslut till rand .
  3. Fyll i alla fält och klicka sedan på Auktorisera åtkomst till det här kontot .

Nu när du har konfigurerat din betalningsprocessor kan dina kunder enkelt betala sina fakturor genom att klicka på något av följande alternativ:

• Betala med PayPal
  • Betala med kreditkort

Du kan ha några ytterligare frågor, så här är några svar på vanliga frågor:

Behöver jag (eller mina kunder) ett PayPal-säljarkonto för att acceptera betalningar online?

Nej, du kan använda din personliga PayPal för att skicka och acceptera betalningar.

Behöver jag ange mitt PayPal-konto för att kunna betala skatt på betalningar?

OBS! Om du inte inaktiverar skatteuppbörd via PayPal kommer kunden att debiteras skatt två gånger.

Behöver mina kunder ett Stripe-konto för att acceptera betalningar online?

Nej, bara du behöver ett Stripe-konto. Din kund kan logga in på ett Stripe-konto eller slutföra kassan med ett kreditkort som gäst.