Lägg upp en blogg på min webbplats

By adding a blog to your website, you can quickly post new content to engage visitors. Daily tips, eye-catching photos, tasty recipes, or industry insights — blog items don't need to be long. Frequency counts more than perfection: The point is to make your site stand out in the digital crowd. (The blog feature supports only English.)

Obs! Om du vill länka till en annan webbplats blogg, se

.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på det gröna plustecknet för att lägga till ett avsnitt på din sida.
    Klicka på den gröna plusknappen
  4. Klicka på panelen Blogg.
    klicka på bloggen
  5. Klicka på den layout som du vill använda.
    välj layout
  6. När bekräftelsemeddelandet visas klickar du på Min blogg för att anpassa dina blogginställningar
  7. Välj Min New Website Builder-blogg. Du kan nu ändra avsnittsrubriken om du vill. I de layouter som har sådana funktioner kan du lägga till ett avsnittsintro.
    ändra inställningar

Obs! Du kan när som helst klicka på Ändra layout-pilen för att välja något annat.

8. När du är färdig klickar du på Hantera blogg för att börja skapa blogginlägg.
    Klicka på hantera blogg