Lägg till mitt spårningsnummer i en beställning i Managed WordPress Ecommerce och Managed WooCommerce Stores

Information om sändningsspårning för WooCommerce-beställningar kan uppdateras i din WordPress-admin-instrumentpanel.

1. Logga in på WordPress .
  2. Navigera till WooCommerce och klicka på Beställningar .
  3. Hitta den beställning som du vill lägga till spårningsinformation till och välj [+] Lägg till leveransspårning i kolumnen Leveransspårning . Ett modal visas.
  4. Ange det spårningsnummer för leveransen som din operatör har gett dig. Systemet försöker automatiskt ange en spårnings-URL och operatörsnamn.
  5. Om den automatiska detekteringen inte fungerade kan du lägga till en spårnings-URL och operatörens namn manuellt och välja Nästa .
  6. Välj vilka rader från beställningen som ska inkluderas i denna leverans.
  7. Om du vill kan du markera kryssrutan Markera den här beställningen som slutförd .
  8. Välj Spara leveransspårning .

Dina kunder får nu ett e-postmeddelande där de meddelar att deras leverans har skickats. Du kan se spårningsnummer, operatör och antal spårade objekt. Du kan visa spårningsinformation på din operatörs webbplats om en spårnings-URL har lagts till.

OBS! Om du har ytterligare ett spårningsnummer att ange, se [+] Lägg till leveransspårningslänken igen och upprepa processen.