Lägg till Webbplatssäkerhet

Lägg till ett förtroende sigill till webbplatsen du övervakar med Webbplatssäkerhet.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior väljer du Hantera bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill hantera.
  3. Välj Inställningar.
  4. Välj Trust Seals .
  5. Markera kryssrutan Aktivera tillförlitliga sigill.
  6. Välj önskad färg och stil och välj sedan Generera kod .
    • Välj en färg : Välj svart bakgrund med vit text eller vit bakgrund med svart text.
    • Välj en stil : Välj var på sidan du vill att sigillet ska visas. Relativ kommer att vara centrerad.

Nu kan du kopiera koden för att lägga till den i webbplatsens källkod för alla sidor där du vill att förtroendemässigt sigill ska visas. Vi rekommenderar att du lägger till koden före den avslutande brödtexten i din sidfotsmallfil.