Lägg till webbplatsmeddelanden för kundfeedback

Webbplatsens meddelanderuta är ett vänligt sätt att bjuda in folk att skicka ett meddelande till dig. Meddelandet samlar in besökarens namn, e-postadress, telefonnummer och det meddelande de vill skicka till dig. Det här meddelandet skickas till en e-postadress du väljer och sedan kan du svara på e-postmeddelandet eller ringa tillbaka personen.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Välj fliken Webbplats högst upp i redigeraren och välj sedan Meddelanden från tillägg för webbplats .
    Välj fliken Redigera webbplats och sedan Pop-up
  5. Anpassa ditt meddelandefönster.
    • Aktivera webbplatsmeddelanden : Växla den här funktionen för att aktivera och inaktivera meddelandeformuläret.
    • Skicka meddelande till : Anpassa e-postadressen dit du vill ta emot meddelandena.
    • Välkomstmeddelande : Lägg till ett kortmeddelande där du uppmanas att skicka ett meddelande till dig.
    • Tackmeddelande : När någon har valt Skicka meddelande kan du lägga till ett tackmeddelande för att bekräfta meddelandet och vad du kan förvänta dig vidare.
    • Visa opt-in för e-post : Växla den här funktionen så att personer kan lägga till sig själva som prenumeranter på din e-postmarknadsföringslista efter att deras meddelande har skickats.
    • E-postmeddelande om att välja e-post : Låt andra veta om fördelarna med att vara med på din lista och vad de kan se fram emot.

OBS! På mobilen kommer du först att se fönstret för webbplatsmeddelanden. Tryck på den igen för att öppna redigeraren.

6. Välj Klar .
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är redo att publicera ändringarna ska du publicera din webbplats .