Lägg till webbplatser

Hanterade WordPress-bloggar ger dig stor flexibilitet när du hanterar webbplatser i WordPress – du behöver bara köpa ett konto och kan sedan använda det för alla dina webbplatser. Om du vill lägga till fler webbplatser kan du antingen ta bort webbplatser som du inte använder längre eller uppgradera ditt konto.

1. Logga in på Gateway med inloggningsuppgifterna för ditt GoDaddy-konto.
  2. Under Nytt konto – WordPress-värdtjänster klickar du på Ställ in.
  3. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Avsluta.

Om du inte har ett Nytt konto tillgängligt kan du antingen uppgradera ditt konto för Hanterade WordPress-bloggar eller ta bort en av dina befintliga webbplatser.