Lägg till webbplatschattmeddelanden för kundfeedback

Webbplatsens chattruta är ett trevligt sätt att bjuda in folk att skicka ett meddelande till dig. I chattrutan samlas besökarnas namn, e-postadress och det meddelande de vill skicka till dig. Det här meddelandet skickas till en e-postadress du väljer och sedan kan du svara på e-postmeddelandet eller till chatten med hjälp av Konversationer .

OBS! Visa och hantera nya kontakter och meddelanden via Inställningar > Sidan Anslutningar .

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Rulla till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid din webbplats för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Välj fliken Webbplats längst upp i redigeraren och välj sedan Chatt från Webbplatstillägg .
  5. Anpassa ditt meddelandefönster.
    • Aktivera chatt : Välj den här reglaget för att slå på och av din chattbubbla.
    • Hälsningsmeddelande : Anpassa ett anpassat meddelande från dig efter 10 sekunder.
    • Chattfärg : Välj var chattknappen ska vara, färgen på chattrutan och ladda upp en varumärkesavatar om du vill.
    • Bekräftelsemeddelande : Låt folk veta att deras meddelande har mottagits och hur (och när) de får svar.
    • Chatbots : Gör det möjligt för bots att säga hej och svara med orderinformation och statusuppdateringar.
    • Tillgänglighetstimmar : Ge kunderna en bättre uppfattning om hur lång tid det tar innan du svarar genom att meddela dem när du är tillgänglig.
  6. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är redo att publicera ändringarna ska du publicera din webbplats .