Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till underdomän till Hanterad WordPress

Du kan lägga till domäner eller underdomäner i ditt Hanterade WordPress-konto via din kontrollpanel.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Från avsnittet Hanterade WordPress-bloggar väljer du Hantera för den webbplats du vill använda.
  3. I den här kontrollpanelen öppnar du fliken Inställningar längst upp.
  4. I avsnittet Domäner väljer du Bifoga domän .
  5. Från rullgardinsmenyn väljer du Lägg till en extern domän eller underdomän eller väljer en viss domän i ditt konto.
  6. Välj Bifoga för att slutföra processen.
bilden visar hur man lägger till en underdomän

OBS! Om du använder underdomäner måste du även lägga till dem i domänkontrollerna för den primära domänen.Vad är en underdomän?.