Lägg till underdomän

Du kan spela värd för webbplatser på underdomäner med ditt värdtjänstkonto genom att lägga till underdomänen i ditt värdtjänstkonto. Ett exempel på en underdomän är underdoman.coolexample.com.

Det finns några saker du bör känna till om hur du använder en underdomän på ditt värdtjänstkonto:

• För att kunna lägga till en underdomän måste det vara en underdomän till ett annat domännamn på ditt konto.
  • Underdomänens webbplatser är lagrade i en annan katalog än det domännamn det hör till.

Lägga till en underdomän

1. Under Domäner i cPanel klickar du på Underdomäner.
  2. Fyll i följande fält, och klicka sedan på Skapa:
    Fält Vad ska man göra...
    Underdomän Ange önskad underdomän; ange inte själva domännamnet.
    Domän Välj det domännamn du vill använda.
    Dokumentrot Det här fältet fylls automatiskt i med en rekommenderad katalog, men du kan ange en annan katalog om så önskas.