Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till snabbkundvagn från Website Builder

Webbplatsverktyg version 6 flyttas till Website Builder . Här är några tips om hur du kommer åt din butik och visar dina produkter när din webbplats har flyttats till Website Builder.

Så här kommer du åt Snabbkundvagn

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid Snabbkundvagnen.

Så här länkar du till en sida med Snabbkundvagn eller en produkt från Website Builder

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till din produkt eller butikslänk. Du kan behöva lägga till ett avsnitt eller hålla muspekaren över avsnittet och användalayout-ikon layoutikonen för att hitta den layout du vill ha.
  5. Bestäm hur du vill länka från Website Builder till din butik eller produkt med Snabbkundvagn:
  6. Kopiera länken till din butik eller produkt med Snabbkundvagn och klistra in den i rutan Webbplats-URL.
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .