Lägg till recensioner på min webbplats

Visa upp till nio recensioner på din Websites + Marketing-webbplats för att öka förtroendet för ditt företag. Positiva recensioner visar kunderna hur bra din verksamhet faktiskt är och varför de borde köpa dina produkter eller tjänster.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till recensioner och lägg till ett avsnitt.
  5. Sök efter avsnittet Recensioner.
  6. Välj Lägg till .
  7. Välj hur du vill lägga till recensioner:
    • Ansluta till extern källa: Använd rullgardinsmenyn för att välja om du vill visa recensioner från Facebook, Google Business-profil Yelp. Välj sedan knappen Anslut, vilket skickar dig till den externa källans inloggningssida.
      Obs! För att visa alla recensioner, om du har samlat in fler än nio, måste en besökare gå till den externa källan där dessa recensioner ursprungligen publicerades.
    • Lägg till recensioner manuellt: Markera en recension för att granska dess information eller välj Lägg till för att ta med fler recensioner. Ändra placeringen av en recension genom att markera de vågräta linjerna och dra recensionen till önskad plats. Om du vill flytta ett avsnitt markerar du det avsnittet , väljer Ta bort recension och väljer sedan Klart.
      Dra och släpp recensioner för att byta plats på dem
  8. Anpassa avsnittet tills du är nöjd och välj Klar.
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten, och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.
    OBS! Omdömen som nyligen skrivits kommer att ta upp till 48 timmar att visas på din Websites + Marketing-webbplats.