GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till produkter i dina e-postkampanjer

Om du använder någon integration som kopplar en butik till ditt GoDaddy Email Marketing-konto kan du lägga till produkter direkt i dina e-postkampanjer, från kompositören. Så när din onlinebutik eller Etsy-butik är ansluten till ditt GoDaddy Email Marketing-konto kan du dra och släppa för att lägga in bilder, priser och beskrivningar i dina produkter direkt i dina e-postmeddelanden.

1. I ditt GoDaddy Email Marketing konto, klicka kampanjer.
  2. Klicka på Skriv .
  3. Lägg till en bild- och textmodul i kampanjen genom att klicka på en av knapparna för den blandade modulen längst ner på sidan.
    Knappen Modul för bild och textText- och bildmodulknapp
  4. Klicka på fliken Produkter till höger. Du kommer att se alla dina produkter listade, med deras bilder.
  5. Dra en av dina produkter och släpp den på modulen i kampanjen. Detaljerna och priset för din produkt fylls i textblocket och din produktbild visas i bildområdet.

OBS! Du kan även dra dina produkter till valfri text- eller bildmodul istället för en blandad modul. Om det är en bildmodul visas endast produktbilden. Om det är en textmodul visas endast produktbeskrivningen och priset.

6. Klicka på Förhandsgranska högst upp i modulen för att se den i förhandsgranskningsläge.
  7. Klicka på Spara.

Du kan fortsätta att lägga till moduler och dra produkter till din kampanj. Du kan lägga till så många du vill.