Lägg till produkter för kunder i min GoDaddy Pro-instrumentpanel

Som GoDaddy Pro-medlem kan du, efter att du lagt till kunder , lägga till produkter i deras kundprofiler.

1. Gå till din GoDaddy- produktsida .
  2. Välj GoDaddy Pro .
  3. Välj klienten som behöver nya produkter.
  4. Om kunden redan har gett dig tillstånd att köpa produkter väljer du Börja handla .
    Om du inte har behörighet från klienten ännu väljer du Lägg till produkter .
  5. Gå igenom produktlistan och lägg till produkterna i kundvagnen.
    Lägga till produkter i kundvagnen från listan

OBS! Du kan justera produktlängden på produkterna innan du skickar dem till kunden.

6. När du är klar med shopping väljer du Fortsätt .
  7. Välj betalningsmetod på skärmen Hur vill du betala?:
    • Välj Kundens kort för att betala med kundens konto och betalningsmetod. Det här alternativet visas inte om du inte har fått tillåtelse att hantera och köpa produkter från kunden.
    • Välj Mitt kort för att checka ut med ditt GoDaddy Pro-konto. Produkterna finns på ditt konto.
    • Välj Skicka kundvagn till kund för att skicka kundvagnen till kunden. Kunden slutför köpet och vi meddelar dig när köpet är klart. Produkter sparas på kundens konto.
  8. Beroende på vad du väljer väljer du Fortsätt till Utcheckning eller Skicka kundvagn .
  9. Följ anvisningarna för att slutföra köpet eller vänta tills kunden slutför köpet. När kunden har slutfört köpet visas en bekräftelse i flödet för senaste aktiviteter.

OBS! Om du inte har åtkomst till kundens konto när kunden betalar visar beställningsbekräftelsen även ett meddelande till kunden om att du behöver åtkomst tillsammans med en länk för att ange åtkomstnivå.