Lägg till produkter

Lägg till varor eller tjänster som besökare kan handla i din butik. Om du har paketet med onlinebutik kan du lägga till upp till 1 500 varor. Om du inte har det paketet just nu kan du uppgradera webbplatsen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Om det här är första gången som du använder Webbplatsverktyget måste du konfigurera webbplatsen innan du lägger till produkter.
  3. När du har utformat och granskat webbplatsen klickar du på menyknappen med tre streck i det övre vänstra hörnet.
  4. Klicka på Onlinebutik.
  5. Om det är första gången du lägger till en produkt visas sidan Lägg till produkter.
  6. OBS! Om du har lagt till en produkt tidigare visas knappen Lägg till produkter. Klicka på den för att gå till sidan Lägg till produkter.

7. Ange ett Produktnamn.
  8. Klicka på Lägg till bild, bläddra till bilden och klicka sedan på Öppna.
  9. OBS! Bilder måste vara i något av formaten .jpg, .jpeg, .gif eller .png. De får inte överskrida 10 MB var. Bilder med en upplösning på upp till 5 000 x 5 000 pixlar kan läsas in, men de kommer inte att visas större än 1 920 x 1 080 pixlar.

10. Ange Pris. Du kan ange Försäljningspris nu eller senare.
  11. Använd SKU (Stock Keeping Unit) för att ange ett unikt nummer så att du kan hålla koll på lager och hantera fakturor för varorna.
  12. Gå till Inställningar och välj:
    • Varor med moms: Ett standardval som säkerställer att kunden får betala lokal moms.
    • Aktiv produkt: Det här är också ett standardval som säkerställer att nya produkter visas i butikerna. Du kan avmarkera det för att dölja produkter som inte är till salu, t.ex. säsongsvaror, eller när du vill släppa flera varor till försäljning samtidigt.
  13. Anpassa produkten mer genom att fylla i flikarna här nedanför:
    • Klicka på Beskrivning för att ge mer information om produkten, som vad består av och vad den används till.
    • Klicka på Lager och alternativ för att kunna följa antal och låta kunderna välja storlek, färg eller andra alternativ som passar för din produkt.
    • Klicka på Frakt för att ta fram olika fraktalternativ för produkten, eller skicka den med de alternativ du redan angett (se Mer info nedan om Lägga till frakt).
    • Klicka på Sökmotorer så att produkten visas vid titeln och beskrivningen du angett, när folk söker efter den här varan eller liknande varor.
  14. Klicka på Spara eller på Spara och lägg till en till.
  15. Glöm inte att publicera din webbplats för att lägga ut ändringarna online.