Lägg till mina faktureringsuppgifter i GoDaddy Pro

Du måste lägga till dina kreditkorts- och faktureringsuppgifter i din GoDaddy Pro-profil för att aktivera premiumfunktioner eller göra andra köp.

1. Logga in på ditt GoDaddy Pro-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Hem i vänster sidofält.
  3. Klicka på din bild i det övre högra hörnet och sedan på Fakturering .
    Öppna inställningar
  4. Klicka på Lägg till faktureringsinformation .
  5. Fyll i dina kreditkortsuppgifter och klicka sedan på Faktureringsinformation .
  6. Fyll i formuläret med dina faktureringsuppgifter och klicka på Verifiera kort .

OBS! Ange ditt företags momsregistreringsnummer för att undanta moms.