Lägg till min Workspace Email i Mail (Windows)

Steg 4 i Konfigurera min Workspace Email- serie.

Lägg till Workspace Email i Mail-appen för Windows så att du kan skicka och ta emot e-post för företag.

1. Öppna MailStart -menyn.
    E-postappikon som visar den öppna blå mappen
  2. Om du har använt appen tidigare väljer duInställningar Gear Inställningar och välj Hantera konton . Annars fortsätter du till nästa steg.
  3. Välj Lägg till konto .
    Nedan Välkommen till e-postmeddelandet plus plustecken Lägg till konto
  4. Välj Annat konto .
    Under iCloud, Annat-konto med vit kuvertikon
  5. Ange din e-postadress, namnet du vill visa på e-postmeddelandena och ditt lösenord.
    Under iCloud, Annat-konto med vit kuvertikon
  6. Välj Logga in . Dina serverinställningar upptäcks automatiskt av Mail-appen och din Workspace Email har nu konfigurerats.
  7. Mer information