Lägg till min Workspace Email i Gmail på Google Pixel

Steg 4 i serien Konfigurera mitt Workspace Email-konto.

Lägg till ditt Workspace Email-konto i Gmail på din Google Pixel Android-enhet. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag från din telefon.

1. Öppna Gmail- appen.
    • Nya användare: Lägg till en e-postadress .
      Tryck på lägg till e-postadress
    • Befintliga användare: Välj Konto och tryck på Lägg till ett annat konto .
      Tryck på lägg till konto
  2. Gå till skärmen för e-postkonfiguration och välj Annat .
    Välj alternativet Annat på Konfigurera konto
  3. Ange din e-post och tryck på Nästa .
    Ange e-postadress och tryck på Nästa
  4. Välj kontotyp, tryck på Personlig (IMAP) . (Även om personlig POP kan fungera använder IMAP dessa anvisningar.)
  5. Ange ditt lösenord och tryck på Nästa .
    Ange Lösenord och tryck på Nästa
  6. Redigera namnet på den inkommande servern till "imap.secureserver.net " och tryck på Nästa .
    Redigera Inkommande IMAP-server
  7. Redigera namnet på den utgående SMPT-servern till "smtpout.secureserver.net " och tryck på Nästa .
    Redigera Utgående SMTP
  8. Välj dina kontoalternativ och tryck på Nästa .
    Välj Kontoalternativ
  9. Uppdatera ditt kontonamn och ditt namn . Tryck på Nästa .
    Ange ditt namn
  10. Gmail återgår till inställningsskärmen. Välj Ta mig till Gmail för att komma åt din e-postinkorg.
    Ta mig till Gmail

Ditt e-postmeddelande finns på din Google Pixel och du är redo att använda! Om du vill lägga till ditt e-postmeddelande på en annan enhet klickar du på Föregående . Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg!