Lägg till min Office 365 e-post till Outlook 2016 (Windows)

Steg 3 i Konfigurera mitt Office 365-konto-serien.

Lägg till din Office 365-e-post i Outlook 2016 (eller senare) för Windows-datorer. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Öppna Outlook. (Har du inte appen? Så här laddar du ner den.)
  2. Välj Arkiv och + Lägg till konto.
    Under Kontoinformation, + Lägg till konto
  3. Ange din Office 365 e-postadress och välj Anslut.
    Ange e-postadress och välj Anslut
  4. Ange lösenord till din Office 365 och välj Logga in. Du kan få en fråga om du vill använda kontot överallt på din enhet.
    Ange ditt lösenord och Logga in
  5. Obs! Du kan behöva välja din kontotyp som arbete eller skola för att fortsätta.

6. När Outlook visar att e-postadressen har lagts till väljer du Klar.

Visa mig