Lägg till min e-postsignatur i min webbmejl

E-postsignaturer kan visa ditt namn, jobbtitel, telefonnummer, webbplats eller vilken annan information du vill inkludera (t.ex. bilder och länkar till sociala medier). Du kan ställa in Workspace så att det automatiskt läggs till i alla e-postmeddelanden som du skriver och skickar. Alternativt kan du lägga till signaturen manuellt i specifika e-postmeddelanden.

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. fliken E-post och klicka på Inställningar .
  3. Nästa steg beror på om du använder klassisk vy eller uppdaterad vy .
    1. Klassisk vy: Välj Personliga inställningar och klicka sedan på Signatur .
    2. Uppdaterad vy: Välj Fler inställningar och se till att du är på fliken Allmänt. Under E-postsignatur: väljer du Inkludera signatur i svar .
  4. (Valfritt) Välj Infoga signatur automatiskt i skrivfönstret för att automatiskt inkludera din signatur i utgående e-postmeddelanden.
  5. Ange din signaturtext i Signatur- fältet.
  6. (Valfritt) Så här infogar du en bild i din signatur:
    1. Klicka på Infoga bild .
    2. Klicka på Bläddra och leta reda på bilden på din dator (maximal bildstorlek: 1 MB).
    3. Klicka på Infoga och sedan på OK .
    4. (Valfritt) Välj Infoga signatur automatiskt i skrivfönstret för att automatiskt inkludera din signatur i utgående e-postmeddelanden.
    5. Under Signatur , klicka påTextikon (Infoga bild) -ikonen för att spara bilden i din signatur.
  7. (Valfritt) Så här infogar du en länk till sociala medier i din signatur:
    1. Klicka på motsvarande ikon för den sociala medieprofil som du vill lägga till i din signatur.
    2. Ange den begärda informationen för den sociala mediatjänst du vill länka till:
      • Twitter ® - ange ditt användarnamn.
      • Facebook ® - ange hela webbadressen till den Facebook-sida du vill länka till.
    3. Välj länkstypen som ska visas i din signatur:
      • Endast text - visar en textlänk till din profil på sociala medier.
      • Endast bild - visar en hyperlänk till dina sociala medieprofiler.
      • Bild och text - visar en ikon och en textlänk till din profil på sociala medier.
    4. (Valfritt) Ange den text som du vill ska visas före hyperlänken. Du kan ta bort standardinställningen Hitta mig även på: text och infoga något mer personligt.
    5. Om du tidigare har valt Länkstyp: Endast text eller Länktyp: Bild och text kan du ändra standardtexten i fältet Länktext.
    6. Klicka på Infoga .
  8. Klicka på OK.