Lägg till min e-postadress för återställning

Steg 2 i serien Konfigurera mitt Workspace Email-konto .

Om du glömmer ditt lösenord är en återställnings-e-postadress den plats där ditt e-postmeddelande återställs.

Nya Workspace-användare kan lägga till ett återställningsmeddelande första gången de loggar in på Webbmejl. Nuvarande Workspace-användare kan lägga till eller uppdatera sin återställnings-e-post från Workspace Control Center.

Nya Workspace-webbmejlanvändare

1. Gå till Webbmejl . Ange din Workspace Email-adress, ditt lösenord och klicka på Logga in (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
  2. Nu visas sidan Säkra ditt konto och ange din e- postadress för återställning.
  3. Klicka på Spara och fortsätt . Din inkorg för Webbmejl öppnas efteråt.

Ditt Workspace Email-konto är säkert och du kan återställa ditt lösenord efter behov. Hoppa till steg 5 för att lägga till din Workspace Email på en dator eller mobilapp.

Om du inte uppmanas att säkra ditt e-postkonto med ett återställningsmeddelande följer du anvisningarna nedan för att lägga till det från ditt Workspace Control Center.

Nuvarande Workspace Email-användare

1. Logga in på Workspace Control Center . Ange ditt användarnamn, lösenord för GoDaddy och klicka på Logga in (din Workspace Email-adress och ditt lösenord fungerar inte här).
  2. Klicka på ikonen Redigera (penn) i listan E-postadress.
  3. Ange din återställnings-e-postadress och klicka på Spara .

Ditt Workspace Email-konto är säkert och du kan återställa ditt lösenord efter behov.