Lägg till min e-post till Sony Email på Android

Steg 4 i serien Konfigurera mitt Workspace Email-konto.

Lägg till ditt Workspace-e-postkonto till Sony Email på din Android-enhet. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag från din telefon.

1. Öppna e-post .
    Tryck på ikonen E-postapp
    • Nya användare: skärmen Välkommen till e-post visas och tryck på Kom igång .
      Tryck på Kom igång
    • Befintliga användare: välj Meny , tryck på Alternativ och välj Lägg till konto .
      Tryck på alternativ och välj Lägg till konto
  2. Ange din e-postadress och tryck på Nästa .
    Ange e-postadress, tryck på nästa
  3. Ange ditt e-postlösenord och tryck på Nästa .
    Ange e-postlösenord, tryck på nästa
  4. Välj önskat alternativ för Synkronisering och tryck på Nästa . (Du kan ändra den här inställningen senare i Kontoinställningar.)
  5. Välj önskat alternativ för meddelande och tryck på Nästa . (Du kan ändra den här inställningen senare i Kontoinställningar.)

Sony Email-appen upptäcker automatiskt dina e-postkontoinställningar och laddar din e-post.

Om du vill lägga till ditt e-postmeddelande på en annan enhet klickar du på Föregående . Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg!

Felsökning

• Om Android inte kan upptäcka ditt e-postkonto automatiskt kan du försöka ange följande server- och portinställningar:
    • IMAP – inkommande server: imap.secureserver.net:993
    • IMAP-lösenord: Workspace-lösenord
    • SMTP – utgående server: smtpout.secureserver.net:465 (eller 587)
    • SMTP-lösenord: Workspace-lösenord
  • Det finns fler felsökningssteg i Felsöka Workspace Email-konfiguration på Android.